Promoció de llençament:
Totes les comandes sense despeses
d'enviament de forma indefinida!

ATREVEIX-TE. RGB 2021


ATREVEIX-TE. RGB 2021
12,00€

l’Últim treball de Landry pretén tancar l’etapa anterior com a Landry el Rumbero i començar una de nova. Això no vol dir que s’apagui el ventilador de la Rumba Catalana, sinó que s’ha transformat per enriquir diversos gèneres musicals. És una aposta per deixar fluir la música com a vehicle i centrar-se en el missatge. Amb un sentit de l’humor per tots els públics i certa irreverencia, tant en el disc com al directe hi trobem un trobem un so contundent, divers i obert de mires.

Les 9 cançons que formen “Atreveix-te” tenen un denominador comú, de vegades evident i de vegades subtil: La Convivència. Landry observa la convivència des de molts prismes diferents, lluny dels tòpics. Amb les seves lletres crea paisatges que, com decorats d’un teatre sonor, allotgen conceptes com la diversitat familiar, els prejudicis, els hàbits o la convivència amb els pensaments propis i aliens.

Units.

Aquest web utilitza cookies, pots veure aquí la Política de cookies. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.